yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bu baplar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki tahliye işlemlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın ve acil mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da rapor edilen bu grup temelı modellerde normal kapı koluna müşabih. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında uzman ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Binada yangın çıkması halinde şule ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bentlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü şube şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı için bayağı maslahatlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması yangın kapısı gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, Yangın Çıkış Kapısı yangın baplarının çıkış tarafüne güzel panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Derece: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sevap itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Karakol strüktürsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve Yangın Kapısı sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page