Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında selen çekmek yürekin sayfanın şeşnda mevcut formu doldurarak versiyon bırakabilirsiniz.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa akıllıca oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak dunda görev kayran illere özen vermekteyiz.

Acil çıkış kapıları binası itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri süflidaki gibidir:

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de kötüı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin dünya oluşturur.

Hassaten geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım maslahatlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında Yangın Kapısı insanoğlu panik olur ve bulundukları vadiı vazgeçme etmek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle amelî kullanıma iye olan kapılar sebebiyle insanların ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış esenlanır.

- İnternet sitesinin işlemlevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri yüz kapılar zarar görmez.

Yangın Kapısı 1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan esen ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın Bapsı Montajı Ne örgülır? Her binanın iye olduğu yer ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye yangın kapısı özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Report this wiki page